VAUHDIN FESTIVAALI 11.-12.8.2017

Vauhdin Festivaali on vuosittain Kankaanpään keskustassa järjestettävä ilmainen, koko perheen auto- ja autourheilutapahtuma. Vauhdin Festivaalilla katsojat pääsevät tutustumaan moottoriurheilukalustoon ja tuntemaan vauhdin hurmaa lähempää kuin monessa muussa tapahtumassa. 

Tänä vuonna Vauhdin Festivaali järjestetään 11.-12. elokuuta, nyt jo kolmannen kerran. Teemana on Flying Finns – Suomi 100 vuotta, juhlivan kotimaan kunniaksi.

Vauhdin Festivaali koostuu näytösajosta, joita on varsinaisena festivaalipäivänä kolme, ja monista oheistapahtumista. Näytösajossa kulkuneuvot kiertävät Kankaanpään keskustaan tehdyn radan näytöstyyliin.

Myös yleisöllä on mahdollisuus päästä näytösajoneuvojen kyytiin arvonnan kautta. Väliaikoina yleisö pääsee tutustumaan kalustoon varikkoalueella, joka on Kankaanpään torilla.

Näytösajon ja varikkoalueen lisäksi festivaalialueella on paljon muuta nähtävää. Festivaalialueella on muun muassa kahvi- ja ruokakojuja, festivaalimeinikiä sekä oheistapahtumia. Tarjolla on jokaiselle jotakin.

 

 

 

 

  •